2007 Hyundai Entourage: The Minivan Wars varme op

Det var kun et spørgsmål om tid, før de trådte ind i minibus kampen og efter flere tyvstarter den på igen og af igen Hyundai minivan synes at være på igen. Hyundai er rettet mod et marked, det har længe omgås og det ser ud til at en lang akselafstand version af Kia Sedona snart vil blive solgt i USA som en Hyundai Entourage. Minivan krige varme op igen selv som en konkurrent forlader markedet og en anden giver også alvorligt overveje at opgive MPV segmentet. Er der en Entourage i din fremtid? Læs videre for alle detaljer og derefter beslutte.

To årtier siden, trådte Hyundai det nord amerikanske marked med sine $3600 Excel Pony. Dette prissat billigt, billigt bygget model slå tonen an for den nye importør og det var ikke en god en af slagsen. Lav kvalitet gik arm og arm med den lave pris, men forbrugerne stadig købt Hyundais alligevel som en ny Excel sammenlignet positivt med priser for sent brugte modelbiler fra tid. Mange ejere affærdiget billige plastik og kvalitetsproblemer, med henvisning til at Pony gav dem noget, de aldrig havde før: en helt ny bil.

Til sidst, Hyundai udvidet sin linje op og forbedret sin kvalitetsniveau. En branchens bedste garanti plan blev udformet og sætte på plads, som bidrog til at understrege at Hyundai var alvorligt om at opbygge kvalitet køretøjer og ville stå bag deres mange produkter. På mystisk vis, var en minivan ikke en del af linjen op selv som datterselskabet Kia med held indført Sedona og som efterspørgslen efter minivans forblev stærk.

Rygter om en Hyundai minivan har cirkuleret i flere år. Selv tidligere selskab pressemeddelelser antydede muligheden, men ingen officielle meddelelse havde været kommende. Endelig sent i 2005 signaleres Hyundai at de ville gå videre og fremstille en minivan, baseret på den strakte akselafstand version af Kia Sedona. Ingen kort akselafstand van er planlagt, så følget vil klart rettet mod en lidt højere og mere lukrative slutningen af markedets minivan.

Med en 3,8 L V6 motor, power skydedøre, ABS, trækkraft kontrol, seks airbags og tredobbelt zone klimaanlæg, Entourage vil være rustet til at konkurrere direkte med fire populære modeller: Dodge Caravan, Chrysler by & land, Honda Odyssey, og den Toyota Sienna. Baseret på Sedona, har Hyundai sit arbejde skåret ud for sig selv som Sedona har ligget under gennemsnittet i kvalitet og pålidelighed.

Hyundais fordel vil være sin konkurrencedygtige priser og med Ford ud af markedet og General Motors overvejer at gøre det samme, vil Hyundais fokus indstilles helt og holdent på konkurrere mod de to Chrysler-produkter samt de pebret Honda og Sienna modeller. Mens Chrysler er i øjeblikket til salg leder i dette segment, en smart optioned Entourage vil sandsynligvis få fat salg fra fuldt udstyret versioner af hver model. Dette vil ikke ske hvis kvalitetsniveauet ikke forbedres.

At vide af denne koreanske bilproducent konkurrenceevne, kan du forvente, at følget vil fremlægge en stærk kamp, når kvalitetsspørgsmål er blevet overvundet. Det skulle ske, kan du forvente, at Hyundai Entourage og Kia Sedona vil få fat i mere salg og blive en kraft, man kan regne med. Forbrugeren kan være den største vinder, da priserne er tilbøjelige til at holde eller endda komme ned i stærk konkurrence.

Leave a Reply

Your email address will not be published.