BigString.com er den fedeste E-mail i verden

Spørg Darin Myman om en e-mail, der aldrig skulle have været sendt, og han sandsynligvis vil fortælle dig om en ven, der var fanget snyd på sin kone, når hun undersøgt indholdet af hans sendt e-mail. Selvfølgelig Darin selv, som næsten alle, der bruger e-mail regelmæssigt, skal have lavet sin egen e-mail fejl – måske en forkert vedhæftet fil, en forkert e-mail-adresse (AutoFyld er en bekvemmelighed, men du virkelig nødt til at betale opmærksomhed!), utilsigtet brug af ‘svar alle’, eller indiskrete indhold, der kan være beklagede kun nanosekunder efter at klikke på knappen ‘send’. Men selv om hans fejl ikke kan har oplevet den samme grad af konsekvenser som hans red-handed ven, de var nok til at inspirere Darin at gøre noget ved problemet, og det er, hvordan han kom med ideen til BigString.

BigString Corporation () tilbyder nu BigString 3.0, en web-baseret email service, der giver brugerkontrol over sendte mail – selv når e-mail leveres til modtageren. BigString.com webmail service er den eneste service, der tilbyder dette. Denne type funktion er allerede velkendt for brugere af visse e-mail-tjenester, såsom AOL indlevere. I AOL, men – kan som i enhver anden mailsystem – dette kun være gjort inden for AOL-netværket (dvs. Hvis modtageren også bruger en AOL-adresse), og kun hvis e-mailen ikke er åbnet. Men tanken om, at du kunne nå ud til en anden server og snuppe tilbage din vildfarne e-mails når som helst, fra ethvert sted, er en funktion, der ikke var tilgængelige indtil nu.

Navnet ‘BigString’ fremkalder bevidst et billede af en lang streng, knyttet til dine sendte e-mails, som du kan trække på at rykke tilbage en e-mail, at du bør aldrig har sendt. Dette er naturligvis en gennemsigtig proces – komponere og sende en email er ligesom gør det i, siger, Yahoo Mail eller Gmail, bortset fra at afsenderen kan også vælge forskellige sikkerhedsindstillinger. Ligesom konkurrenterne velkendte BigString 3.0 indeholder også traditionelle e-mail funktioner, såsom: Sticky Notes, automatisk besked fremhæve, kalender, fremskreden besked sortering og avanceret Spam og Virus filtrering. Under dynen, men er det faktisk mere som at sende ud i slutningen af strengen, mens du holder e-mail-indholdet bevarer evnen til at skære strengen og fjerne adgang til sikre materiale fra omverdenen.

BigString har klart givet nogle tanker til de forskellige måder at denne teknologi vil kunne anvendes. En mulighed er at have en email ‘selvdestruerende’ (sammen med dit valg af visuelle effekter, som et lille bål) efter en vis tid, eller efter at have været læst et bestemt antal gange. Eller du kan angive, at e-mail er ikke-TGT’er, ikke kan udskrives eller ikke-savable. Dette kan hjælpe sikre, at den pinlige video du sendte til en ven ikke ender lagt ud på YouTube. Du kan gøre han email sporbar, så du ved, hvis og når det åbnet og videresendt. Og mest spændende af alle, du kan redigere mail efter det er blevet sendt eller erstatte en vedhæftet fil til en anden. Denne funktion er især nyttig for e-mails, der har tid-følsomme priskalkulationer, business tilbyder eller dateret juridisk materiale.

Gratis video e-mail er et andet tilbud på BigString.com’s lange liste af fantastiske gratis funktioner. Bigstring.com tilbyder alle sine brugere en gratis video e-mail forum hvor folk kan sende ud audio/visuelle hilsener og meddelelser til alle og enhver webmail service i hele verden. Dette er en sjov funktion, der er også svært at komme med gratis.

Sikker e-mail er en naturlig funktion for BigString at tilbyde. “Vores kunder både forbrugere og virksomheder, har fortalt os, at de ønsker endnu større e-mail-sikkerhed og kontrol for deres følsomme korrespondance,” siger Darin. “Med vores tre lag sikker e-mail, vi er muliggører afsenderen at have denne ekstra kontrol og sikkerhed. Nu brugere kan frit kommunikerer via e-mail med deres advokater, revisorer, børsmæglerne eller nogen de ønsker at sende følsomme, personlige eller navnebeskyttet information uden at bekymre sig, at det bliver set eller videresendt til nogen, men til modtageren. Deres fortrolige emails vil forblive fortrolige.”

BigString, giver ligesom mange webmailtjenester, sine brugere med en gratis e-mail-konto og en gratis e-mail adresse, herunder en generøs 4 Gb i opbevaring. Det giver også mulighed for at sende gratis indkapslet video emails op til 10 minutter i længde, en funktion, ikke tilgængelig med de fleste andre gratis email-tjenester. Derudover er der visse præmie tjenester rettet mod små virksomheder og mere krævende brugere. For et lavt månedligt gebyr giver BigString brugerne mulighed for at øge deres Video Email kapaciteter og lagerkapacitet. Små virksomheder kan oprette deres egne e-mail-system (10 e-mail konti og op) ved hjælp af BigString e-mail-tjeneste, som er POP3 kompatibel til at tillade dens anvendelse med e-mail-klienter som Outlook. Premium kunder kan også tilføje video email marketing værktøjer.

Darin’s inspiration til at beskytte sig selv mod indiskretion (som den, der trippede op hans ven med ægteskabelig utroskab problem) har givet et produkt, der vil være nyttige for hvem værdier privatlivets fred, sikkerhed og frihed fra en mere moderne liv bekymringer.

Leave a Reply

Your email address will not be published.