Hvad er forskellen mellem en dyne og en dyne

Dyner, i modsætning til dyner, er lavet af fjer og tunge. Nogle foretrækker at bruge dyner om sommeren, mens andre foretrækker varmen og komforten i en vinterdyne. Der er mange forskelle i de to, og nogle mennesker kan vælge hinanden frem for hinanden af æstetiske årsager. Hvis æstetik er din primære bekymring, kan en dyne være mere egnet. Du skal være opmærksom på, at en dyne kræver mere vedligeholdelse end en dyne.

Fyld strøm til en dundyne

Fyldkraften i en tyngdedyne eller pude, der indeholder dun, måler, hvor meget der kan være plads til i et bestemt rum. Denne måling bruges til at måle højhed og tæthed af dun. Selvom dunfyldte puder eller dyner kan sammenlignes med fjer, bruges det ofte til at sammenligne dem med andre alternativer. For at bestemme påfyldningseffekten af ned placeres en ounce i et specielt påfyldningsrør. Efter at have anbragt en ounce ned i et specielt rør, placeres en kalibreret vægt ovenpå og får lov til at presse mod den i en bestemt periode. Disse resultater kan variere, så sørg for at søge efter sengetøj, der er fyldt ned og har en ensartet fyldningseffektklassificering.

Dun fjer

Dyner og dyner lavet af dunfjer giver mange fordele. Dunfjer er fremragende isolering og har overlegne termiske egenskaber. Det giver også et ekstra lag til blødhed. Der er mange slags dun. Hver type har sin egen fyldkraft. Ungarsk gåsedun har for eksempel den højeste fyldkraft og er usædvanlig blød og varm. Lær mere om fordelene ved dunsengetøj og dyner ved at klikke her.

Merinould

Du har sikkert brugt en merinoulddyne til at nyde dens varme og komfort. Det er allergivenligt, åndbart, fugttransporterende og temperaturregulerende. Dyner lavet af uld fyldt er klassiske i quiltet form og ekstremt bløde. Dun kan være bedre for dig, hvis du er purist eller foretrækker en fluffy.

Polyester skal

Du kan overveje en polyesterskaldyne, hvis du er træt af dun. Disse dyner, som er holdbare og komfortable, er lavet 100% af eukalyptusfibre og er OEKOTEX-certificerede. Trådtællingen for disse dyner er 300. De har et bølgemønster og syede løkker rundt om hjørnerne. Disse fås i standardstørrelser. De fås i de fleste standardstørrelser.

Dynebetræk

Når du vælger en dyne til at dække din seng, er der et par ting, du skal huske på. Dyner har tendens til at være større og mere luksuriøse end dyner. De kan være sværere end dyner at rengøre og vil kræve særlige rengøringsmetoder. Et dynebetræk gør det nemt at vaske og tørre dyne og samtidig beskytte det mod snavs og snavs. Dette er fordelene ved et dynebetræk.

Dynebetræk i bomuld

Bomuldsdynebetræk kan være lavet af bløde, holdbare stoffer. Dens naturlige rynkede tekstur giver dig en behagelig følelse, mens du sover. Fordi materialets tekstur er naturligt rynket, behøver det ikke stryges. Du kan vælge mellem mange forskellige farver, der passer til din soveværelsesindretning. Nogle dynebetræk design leveres med matchende pudebetræk. Theresa Holland har stor erfaring med at forske og skrive om boligartikler. Du kan stole på hendes meninger.

Dyne lavet af dun

Påfyldningskraften i en dundyne er mængden af kubikcentimeter, som en ounce dun kan fylde. Dun udvides til at udfylde bestemte rum, så jo større fyldkraften er, desto bedre isolering giver den. Effektdyner med lavt fyld kræver mere dun end strøm med høj fyldkraft. Det normale påfyldningseffektområde er mellem 550-750. En dundyne, der har en fyldningskapacitet på mere end 750, betragtes som enestående.